10 ΛΟΓΟΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟΤΟΞΙΝΩΣΗ

2016-02-28 13:12

Η αποτοξίνωση φέρνει την ισορροπία πίσω και βοηθά τα συστήματα του οργανισμού  μας να λειτουργούν σωστά και πάλι. 

Συγκεκριμένα:

 
1. Αφαιρεί τις τοξίνες από το σώμα.
 
Η μακροχρόνια έκθεση σε τοξίνες (περιβαλλοντικούς ρύπους, καρκινογόνες χημικές ουσίες, συντηρητικά, φάρμακα, φυτοφάρμακα, βαρέα μέταλλα και βιομηχανικά απόβλητα) επηρεάζει το μεταβολισμό μας, τη συμπεριφορά, το ανοσοποιητικό σύστημα και οδηγεί σε ασθένειες. Αποθηκεύονται στους ιστούς, τα κύτταρα σε όλο το σώμα, συμπεριλαμβανομένου του εγκεφάλου, συχνά για χρόνια..... δείτε περισσότερα
 
2. Προλαμβάνει τις χρόνιες παθήσεις.
 
Οι περιβαλλοντικές, και  διατροφικές τοξίνες και τα προιόντα καθημερινής χρήσης και φροντίδας που χρησιμοποιούμε, είναι υπεύθυνα για πολλές μορφές καρκίνου, νευρολογικές παθήσεις, καρδιακές παθήσεις, εγκεφαλικά επεισόδια .... Ο οργανισμο μας έχει μια ενσωματωμένη λειτουργία αποτοξίνωσης για να αντιμετωπίσοει τους κινδύνους αυτούς, αλλά τα συστήματα αυτά είναι συνεχώς υπερφορτωμένοα!  Η αποτοξίνωση ενισχύει και βελτιώνει ό, τι το σώμα μας προσπαθεί να κάνει φυσικά.
 
3. Βελτιώνει την λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος.
 
Ένα εξασθενημένο ανοσοποιητικό σύστημα μας κάνει ευάλωτους σε κρυολογήματα και τη γρίπη, που επηρεάζουν την ποιότητα της ζωής μας και τη παραγωγικότητα. Η τακτική αποτοξίνωση βοηθά στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος και καταπολεμά τις λοιμώξεις.
 
4. Βοηθά να χάσουμε βάρος
 
Οι τοξίνες επηρεάζουν τη φυσική ικανότητα του σώματος να καίει το λίπος, που οδηγεί σε αύξηση του σωματικού βάρους. Ο διαβήτης, οι καρδιακές παθήσεις, και η υψηλή πίεση του αίματος συνδέονται άμεσα με το ζητήματα βάρους. Η  αποτοξίνωση απελευθερώνει το σώμα από τις τοξίνες που αποθηκεύονται στα λιπώδη κύτταρα και αυξάνει το μεταβολισμό.

 

5. Καθυστερεί την πρόωρη γήρανση.
 
Η αποτοξίνωση απελευθερώνει το σώμα από τις  ελεύθερες ρίζες και τα βαρέα μέταλλα τα οποία είναι εν μέρει υπεύθυνα για τη γήρανση. Βοηθά στην αύξηση της απορρόφησης των θρεπτικών ουσιών, συμπεριλαμβανομένων των αντιοξειδωτικών και βιταμίνών  που βοηθούν στην καταπολέμηση του οξειδωτικού στρες.
 
6. Βελτιώνει την ποιότητα της ζωής.
 
Με απλά λόγια, το σώμα μας δεν λειτουργεί πολύ καλά όταν είναι φορτωμένο με τις τοξίνες. Μπορεί να έχουμε πόνο στις αρθρώσεις, πονοκεφάλους, διαταραχές του πεπτικού συστήματος, προβλήματα ύπνου και έλλειψη ενέργειας. Η κατάθλιψη μπορεί να διευκολυνθεί και η μνήμη μπορεί να βελτιωθεί ως αποτέλεσμα της αποτοξίνωσης!
 
7. Αυξάνει την ενέργεια και την αντοχή.
 
Θα έχετε περισσότερη ψυχική, σωματική και συναισθηματική ενέργεια μετά την αποτοξίνωση. Θα βελτιωθεί η ποιότητα του υπνου και θα είστε ξεκούραστοι ακόμα και με λιγότερες ώρες ύπνου.
 
8. Βελτιώνει την ποιότητα του δέρματος.
 
Η διατροφή και οι περιβαλλοντικές τοξίνες επηρεάζουν αναμφισβήτητα το δέρμα. Η αποτοξίνωση βελτιώνει την ακμή, δυναμώνει τα μαλλιά και τα νύχια, και μας δίνει μια φυσική, υγιή λάμψη.
 
9. Χαρίζει ψυχική και συναισθηματική διαύγεια.
 
Όταν τα συστήματα του σώματος ευθυγραμμίζονται, μια αλλαγή συμβαίνει και με την ψυχική και συναισθηματική μαςδιάθεση. Μπορούμε να ασχοληθούμε με περισσότερα, να πάρουμε καλύτερες αποφάσεις, να αναλύουμε με ακρίβεια, και να δούμε τα πράγματα διαφορετικά.
 
10. Αποκαθιστά την ισορροπία στα συστήματα του οργανισμού μας.
 
Το πεπτικό, νευρικό και ορμονικό σύστημα έχουν σχεδιαστεί για να εργαστούν από κοινού για την επίτευξη της βέλτιστης υγείας. Αυτό είναι  το σώμα μας που θέλει να κάνει! Όταν υπερφορτωνόμαστε με τοξίνες και ανθυγιεινά τρόφιμα, τα συστήματα αυτά δεν λειτουργούν τόσο καλά όσο θα έπρεπε και εμείς αρρωσταίνουμε!
 
Για σωστή αποτοξίνωση είναι απαραίτητη η ληψη του γανοδέρματος RG & GL σε ζευγάρι.